Δίκτυα / Δομημένη καλωδίωση

Δικτυώστε το χώρο σας και βελτιώστε την προσβασιμότητα σε αυτόν. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη της επιχείρησής ή της οικίας σας και την εξ’ολοκλήρου εγκατάσταση της υποδομής που απαιτείται για τη σωστή αξιοποίηση του χώρου σας.

  • Παρέχουμε ολοκληρωμένη τοποθέτηση επιτοίχιων & επιδαπέδιων καναλιών, με πρίζες ρεύματος, κεραίας, δικτύου και τηλεφώνου, για την άμεση πρόσβαση από όλες τις θέσεις εργασίας.
  • Τερματίζουμε την καλωδίωση, ακολουθώντας πάντα όλα τα πρότυπα και τους εγκεκριμένους τύπους καλωδίων.
  • Μελετώντας το χώρο σας και αξιοποιώντας τη δομή του, εγκαθιστούμε το απαραίτητο ενσύρματο ή ασύρματο δίκτυο, ώστε να έχετε πλήρη κάλυψη χωρίς κάποιο περιορισμό, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες που προσδιορίζονται από το χώρο σας και τις δικές σας απαιτήσεις.
  • Εγκαθιστούμε μεμονωμένο ηλεκτρολογικό πίνακα, που συνδέεται με συγκεκριμένου τύπου UPS, ικανού να υποστηρίξει άμεσα και αξιόπιστα το σύνολο του ηλεκτρονικού σας εξοπλισμού.

Οι λύσεις που σας προσφέρουμε είναι πάντα αναβαθμίσιμες ή υποβαθμίσιμες, ανάλογα με τις μελλοντικές σας ανάγκες, προστατεύοντάς σας από περιττά έξοδα και κόπο, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια δομική παρέμβαση στο χώρο σας.